Про клініку

Медико-Діагностичний Центр «КОЛЬПІНГ» радий вітати Вас в місті Чернівці!
В чернівецькому Медико-Діагностичному Центрі «КОЛЬПІНГ» фахівці надають якісну комплексну медичну допомогу: від первинної консультації і поглибленої діагностики до лікування. Висококваліфікований і уважний персонал медцентру забезпечить індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Звернувшись в Медико-Діагностичний Центр «КОЛЬПІНГ» Ви зможете пройти діагностику по проблемах зі здоров'ям, а також отримати консультацію та лікувальну допомогу наших фахівців.
До складу чернівецького медичного центру входять сучасний гінекологічний кабінет, оториноларингологія( ЛОР), кабінет ультразвукової діагностики та кабінет аудіометрії. Тут Ви зможете отримати широкий спектр діагностичних послуг.
У нашому центрі працюють досвідчені лікарі міста Чернівці, більшість з яких має вищу категорією. Завдяки цим фахівцям ми можемо запропонувати найрізноманітніші методи лікування.
Уважний і індивідуальний підхід до кожного пацієнта, висока кваліфікація фахівців, чітка організація роботи, новітнє обладнання та матеріали нового покоління, а також доступні ціни - все це складові успішної роботи.

Медичний центр «Кольпінг»  — один із проектів громадської організації «Справа Кольпінга в Україні» . Це християнська соціальна організація, яка майже 20 років функціонує на території Західної України.   Справа Кольпінга в Україні проводить свою діяльність через окремі осередки, які носять назву Родини Кольпінга.

Адольф Кольпинг

Адольф Кольпінг народився 8 грудня 1813 р. в німецькому містечку Керпен, що біля Кельна у бідній багатодітній сім’ї. Отримавши початкову шкільну освіту та вивчивши ремесло шевця, Адольф 10 років займався цією роботою, подорожуючи, як і інші підмайстри по всій країні в пошуках заробітку. Коли йому виповнилося 23 роки, він відчув у своєму серці покликання  бути священиком та, здобувши відповідну освіту, 13 квітня 1845р. був висвячений на священика. Спілкуючись зі своїми  парафіянами А.Кольпінг дуже добре бачив вбогість та біди простих працівників, які постраждали від масової індустріалізації виробництва. Щоб якось підтримати одне одного підмайстри містечка об’єдналися у таку собі профспілку, в чому їм допоміг місцевий вчитель Йоган Грегор Броєр. Ця ідея дуже зацікавила Кольпінга і в 1849 р. вже в Кельні він заснував першу католицьку спілку підмайстрів,бачачи в цьому шанс зробити внесок у подолання матеріальних, духовних та моральних нужд того часу. Спілку підмайстрів стала “прародичем” сучасних Родин Кольпінга. За невеликий проміжок часу ідея само - та взаємодопомоги поширилася по всій Європі і навіть перетнула м орські кордони.

Основні напрямки діяльності нашої організації:
Освітня робота

проведення семінарів та тренінгів; організація фахових курсів; видання інформаційної літератури; створення освітніх центрів

Соціальна робота

реалізація соціальних проектів;проведення соціальних акцій;  опіка над одинокими, хворими, малозабезпеченими людьми

Робота з громадськістю

співпраця  з громадськими  організаціями, учбовими закладами, державними  структури, а також з засобами масової інформації; видання газети Справи Кольпінга, інформаційних брошур та  флаєрів; веб та facebook-сторінка

Робота з молоддю

проведення освітніх заходів для молоді; організація відпочинкових та туристичних заходів, культурного дозвілля тощо

Духовність

при кожному осередку є  презес – священик, який проводить з РК духовну роботу. Крім того, організація проводить зустрічі та конференції для священиків